1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

For Sale Colour Screen And Surround

Discussion in 'Parts for sale - Vectra C' started by jazzisri, Jun 14, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jazzisri

    jazzisri Well-Known Member
    Elite Member

    Joined:
    Mar 17, 2012
    Messages:
    6,965
    Likes Received:
    1,892
    Location:
    Rotherham, Yorkshire
    Drives:
    Vectra VXR
    As i have returned the audio in the vxr to standard the colour screen is up for sale. cool upgrade for the vec C.
    £50 collected, dont really want to post it incase it gets damaged in transit.
    Will be heading down to south wales this weekend to see mr. dunlop so happy to meet at a services m1 between jn 33 and jn 24, a42/m42, m5 down to m50 if thats of help to anyone

    [​IMG]
     
    #1 jazzisri, Jun 14, 2016
    Last edited: Jun 14, 2016
  2. r_turner01

    r_turner01 Well-Known Member
    Elite Member

    Joined:
    May 9, 2004
    Messages:
    8,409
    Likes Received:
    2,378
    Location:
    Beverley, East Yorkshire
    Drives:
    Turbo'd B/Cdti150 C
    Just to add. If you have an aftermarket head unit this will work 100% as doesn't need to be paired. I know as I tried it in mine
     
  3. leeam99999

    leeam99999 Active Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    459
    Likes Received:
    95
    Location:
    Desborough Northamptonshire
    Drives:
    Vectra Sri V6 Cdti
    Do u know if opcom can program it?
     
  4. r_turner01

    r_turner01 Well-Known Member
    Elite Member

    Joined:
    May 9, 2004
    Messages:
    8,409
    Likes Received:
    2,378
    Location:
    Beverley, East Yorkshire
    Drives:
    Turbo'd B/Cdti150 C
    To do what?
     
  5. leeam99999

    leeam99999 Active Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    459
    Likes Received:
    95
    Location:
    Desborough Northamptonshire
    Drives:
    Vectra Sri V6 Cdti
    Pair it to my cd30opera
     
  6. jazzisri

    jazzisri Well-Known Member
    Elite Member

    Joined:
    Mar 17, 2012
    Messages:
    6,965
    Likes Received:
    1,892
    Location:
    Rotherham, Yorkshire
    Drives:
    Vectra VXR
    No, pretty sure itnhas to be tech 2
     
  7. paddyd

    paddyd Active Member
    Elite Member

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    185
    Likes Received:
    56
    Location:
    Poole
    Drives:
    Vectra 2.0 SRi 140
    I managed to pair my tid with opcom, so as long as the screen has been divorced from the car it should be straight forward. If it hasn't been divorced you will need the security code to divorce it before pairing with your stereo
     
  8. s4ddys

    s4ddys Administrator
    Staff Member Administrator Elite Member

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    5,919
    Likes Received:
    1,913
    Location:
    Bingley, W.Yorks
    Drives:
    CDTI (sorry boys!)
    You'd need both codes or tech 2 cleared for both / whichever didn't have codes
     
  9. leeam99999

    leeam99999 Active Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    459
    Likes Received:
    95
    Location:
    Desborough Northamptonshire
    Drives:
    Vectra Sri V6 Cdti
    Totally lost lol
     
  10. jazzisri

    jazzisri Well-Known Member
    Elite Member

    Joined:
    Mar 17, 2012
    Messages:
    6,965
    Likes Received:
    1,892
    Location:
    Rotherham, Yorkshire
    Drives:
    Vectra VXR
    ****SOLD**** Admin please close
     
Thread Status:
Not open for further replies.